Word vriend van de reuzen

WORD VRIEND VAN DE REUZEN

 

 

Helpende handen

 

Het groeiende aantal activiteiten van de Reuzen vzw is op zoek naar Borgerhoutenaars die vrijwillig de handen mee uit de mouwen willen steken. Naast de jaarlijkse stoet bouwen we aan een nieuwe grote reus (Schipper Kapertein van 6 meter!) , komen de Reuskens zelf steeds vaker buiten, is er een 'maak je eigen vaandel' project … . Er werd reeds een grote groep nieuwe reuzendragers gezocht en gevonden en er wordt gewerkt aan merchandising omtrent de Reuskens van Borgerhout, een nieuwsbrief, ...

Veel opdrachten en ideeën, waarbij het Reuzenteam graag beroep doet op vrijwilligers.

 

 

Lidkaart en spaarkaart

 

In ruil voor het lidmaatschap krijg je als Vriend Van De Reuzen een lidkaart die je meteen toegang geeft tot het Reuskensbal in De Roma. Als Vriend kan je ook een felbegeerd Reuskesbeeldje krijgen door een aantal keer de handen uit de mouwen te steken.

Aan de mensen die de Reuskens een warm hart toedragen maar minder behoefte hebben om fysiek te helpen, is ook gedacht.

Je kan een Vriend worden door een bedrag(je) te storten of als vereniging of bedrijf een samenwerking aan te gaan.

 

 

Waar & wanneer?

 

Er worden verschillende Vriendenfeestjes georganiseerd, waar iedereen elkaar wat beter kan leren kennen. Een eerste feest gaat door in de Brede School, Prins Leopoldstraat 51, op 17 april om 13 uur. Daar kan elke Borgerhoutenaar bij thee en koekje in detail de uitleg krijgen omtrent de campagne en zich inschrijven. De Vrienden van de Reuzen staan uiteraard ook op de Reuzenloop, Terloplein en Borgerrio.

 

 

Hoe Vriend worden?

 

  • Download en print de pdf hieronder. vul hem in en bezorg hem via mailbijlage of per brief aan ons.
  • Je kan gewoon mailen met je vraag om vriend te worden. Doe dit zeker in het geval je een specifiek voorstel of vraag hebt.
  • Kom naar één van onze momenten waar we staan met onze Reuzen- / Word Vriend van de Reuzen-stand.

 

Download de PDF, vul in en stuur terug

©2016 DE REUZEN VZW, WIJNEGEMSTRAAT 65, 2140 BORGERHOUT