Word vriend van de reuzen

MAAK JE EIGEN REUS

 

 

2018 IS EEN 'NIEUWE-REUZEN'-JAAR

 

Dit jaar hopen we dat jouw club, oudercomité, schoolteam, straatvereniging of familie een eigen reus wil in elkaar steken.

Er zijn handige nonkels die er hun hand niet voor omdraaien om een reus op 1-2-3 in elkaar te flansen, maar netzogoed zijn er mensen voor wie een frame maken moeilijk is.

Voor hen hebben we een oplossing bedacht.

Je kan vanaf dit jaar een frame (zie foto) lenen of kopen.

Het is een licht maar sterk frame van ± 260 cm hoog. Op basis van dit frame geef je hem dat kledij, een hoofd, handen - of zelfs iets helemaal anders. Jouw fantasie is de enige limiet!

Als je het maakt om bij te houden (misschien staat hij wel prachtig in de hal van je sportvereniging?) dan betaal je 220 euro en hou je het frame voor altijd.

Als je het na de stoet weer wil afbreken en niet bijhouden, dan geef je je 220 euro en het frame gewoon terug.

 

Overigens is het frame op de foto een 'op maat gemaakte versie'.

Het wordt de reus van de school Zevensprong, 'Kapitein Archipel', op gemaakt.

 

Iedereen die een reus wil maken neemt contact op met Wietse of Koen. We bekijken alle mogelijkheden, de plannen die jullie hebben, de technische mogelijkheden, ... En we kunnen altijd een extra'tje voor jullie doen.

 

Geïntrigeerd?

Je kan ons altijd contacteren via mail wanneer de eerstvolgende infosessie is - of als je liever een persoonlijke afspraak maakt dan is dat geen enkel probleem. Mail of bel naar Wietse: 0494 / 93 43 20 of Koen: 0495 / 50 57 67.

©2018 DE REUZEN VZW, WIJNEGEMSTRAAT 65, 2140 BORGERHOUT