Word vriend van de reuzen

2018 IS EEN 'NIEUWE-REUZEN'-JAAR

 

 

Bouw je eigen Reus

 

Zelf een Reus bouwen ...

Geef toe, het spreekt tot de verbeelding. En geloof ons, het wordt pas helemaal magisch als je op 22 september met jouw team en jouw Reus door de straten van Borgerhout danst. Maar een échte Reus bouwen, is dat dan niet supermoeilijk? Maar, nee. Hier zijn vier redenen om erin te vliegen.

 

1- Teamwork

 

Een Reus bouw je niet alleen. Niks zo plezant als met een gemotiveerde groep vrienden, collega’s, clubleden, buren, ... te bouwen aan jullie eigen Reus. Kijk wat jullie graag doen, wat jullie sterktes en talenten zijn, en voor je’t weet zijn jullie echte Reuzenbouwers. En op de Reuzenstoet van 22 september krijgt heel het team nog een leuke attentie.

 

2- Gratis Atelier

 

Zo’n Reus neemt natuurlijk wel wat plaats in. Gelukkig kan elk Reuzenteam gratis gebruik maken van het prachtige atelier in de Kievitskerk in de Provinciestraat. En doorwinterde Reuzenbouwers Koen en Wietse gooien er kwistig in het rond met professionele tips en trucs.

 

3- Frame in bouwpakket

 

Om echt meteen in gang te kunnen schieten kan elk Reuzenteam een frame als bouwpakket lenen of kopen voor 220 euro. Het is een licht en sterk frame van ± 260 cm hoog.

 

4- Subsidies

 

Niet dat een Reus bouwen handenvol geld kost, maar een financieel duwtje in de rug is altijd mooi meegenomen. Vraag dus zeker je subsidie aan op de website van Stadsmakers.

 

Goesting gekregen om erin te vliegen? Neem dan snel contact op met Wietse of Koen.

Hoe meer Reuzen hoe meer vreugd op de Reuzenstoet van 22 september.

 

©2018 DE REUZEN VZW, WIJNEGEMSTRAAT 65, 2140 BORGERHOUT